З любов’ю до дітей

2018-09-17

/Files/images/Изображение 067.jpg

Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже ми всі розуміємо, що не тільки компетентні педагоги та сучасне обладнання створюють сприятливі умови для якісної освіти в сучасних школах, а є також необхідність забезпечення комфортних умов перебування учасників навчально-виховного процесу у стінах школи.

Завжди приємно, коли твої ідеї та задумки втілюються в життя. Сьогодні один із таких днів. У Гаврилівській школі завершено ремонт спортзалу.

Комфортні та зручні умови для занять фізичною культурою і спортом – нікому не були зайвими, а особливо - школярам, у яких енергії та рухливості вистачає на десятьох.

Розв’язати учнівські проблеми небайдужі люди взялися гуртом і справа досить швидкими темпами зрушила з місця. За місяць зал оновився до невпізнання: тут все зроблено з відповідальністю і любов’ю, якісно і на совість.

Адміністрація навчального закладу ,вчитель фізичної культури Орел В.І. новим спортзалом не натішаться: ще б пак, цього ремонту чекали довго.

Збулась наша мрія, і відтепер оновлений спортзал слугуватиме учням. Це інвестиція в майбутнє, в розвиток наших дітей, їх здоров’я, як духовне, моральне, так і фізичне. Оскільки ми дбаємо за їх майбутнє, щоб вони виросли справжніми патріотами нашої держави .

Уроки фізкультури - найулюбленіші в школі. А спортзал буде використовуватися і в позаурочний час, адже в закладі діють різні секції: футболу, баскетболу. Окрім того, діти зможуть тут займатися і хореографією. Тож у навчальному закладі сподіваються, що спортзал стане осередком спортивного життя села. Радісно на серці у вчителя фізичної культури Володимира Івановича Орла./Files/images/Изображение 002.jpg

«У спортзалі - своя атмосфера. Дітям одразу ж хочеться займатися, коли вони сюди забігають, в очах бажання спалахує. Я вірю, що в майбутньому від них залежатиме галузь фізкультури і спорту, як в рідному селі, так і в державі. Якщо вони навчаться любити спорт з дитинства, то, подорослішавши, любитимуть спорт і надалі, робитимуть спортивні майданчики, старатимуться, щоб олімпійський прапор піднімали наші спортсмени . А я прикладу усіх зусиль, аби підготувати учнів до майбутніх серйозних випробовувань», - переконує педагог.

На свято, звісно, не приходять з порожніми руками, тож в оновлений спортивний зал гості прийшли з подарунками : футбольні м’ячі від Херсонської обласної федерації футболу ( Білан В.С. ) , волейбольна сітка та сітки для баскетбольних кошиків ( Грицик Д.І.).

Адміністрація школи , всі працівники та учні школи висловлюють щиру подяку нашим постійним спонсорам: Федченку В.Ф., Гузю О.В., Гапичу В.Г., Міньку А.М., Різаку М.Л., Чепею М.В. , Грицику Д.І. , Дємідову М.С.

Хочеться висловити щиру подяку батькам учнів на чолі із головою батьківського комітету Дємідовою Оленою за значний внесок у розвиток матеріально-технічної бази школи: Козловій Оксані, Половинко Катерині, Табачуку Віктору, Гелевері Олександру, Курбакі Євгенію, Молчанову Петру, Жовтоног Анні, Мінько Наталії, В’юн Анні, Надточій Лілії, Сливканич Любові та колективу школи ./Files/images/Изображение 067.jpg

Саме завдяки небайдужості хороших людей наша школа оновлюється і залишається затишною другою домівкою для наших учнів.

Кiлькiсть переглядiв: 407

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Квітень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930